Selecteer een pagina

Over ons

Missie

De Stichting Economische Ontwikkeling Ricanau-Ricanaumofo (STEORR) wil de duurzame economische ontwikkeling in het gebied van Ricanau Ricanau Mofo en Moengo tot stand brengen door de lokale bevolking te stimuleren zelf bedrijven op te zetten en vooral in de agrarische sector.

Kernwaarden

Vanuit de kernwaarden van STEORR “betrokkenheid, samenwerking, bewustwording en ondernemerschap” zullen wij agrarische projecten en ondernemingen stimuleren die een concrete bijdrage leveren aan de duurzame economische ontwikkeling van Ricanau Ricanau Mofo, Moengo en omliggende dorpen.

Onze Visie

De visie STEORR is om een Greenport te ontwikkelen waar veel verschillende bedrijven gevestigd zijn die samenwerken aan de economische ontwikkeling  van Ricanau Ricanau Mofo en omgeving die aan de jeugd kansen bieden om zich te ontwikkelen. Op het gebied van agrarische sector moet het modernste onderwijs in het gebied staan met onderzoeksinstituten en laboratoria waardoor Greenport RRM een kenniscentrum wordt, dat zich met alle andere agrarische kenniscentra in de wereld kan meten. Persoonlijke capaciteitsopbouw van jongs af en altijd leren vormen de basis  van duurzame ontwikkeling en persoonlijke zelfrealisatie.